Retourneren

Artikelen die u hebt gekocht bij Wigany Knives mag u tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retourneren. Gedurende deze periode, kunt u de producten proberen en beoordelen zoals u ook zou doen in een fysieke winkel. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan Wigany Knives geretourneerd worden.

Mocht het product en/of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg. Zorg er tevens voor dat deze bij het retourneren goed verpakt is.

U mag producten uit de verpakking halen. Een open verpakking van een verzegeld product wordt alleen geweigerd wanneer de verzegeling is verbroken bij:
– hygiënische producten;
– producten met een gezondheidsrisico.

Als u ervoor kiest een product te retourneren dan vragen we u vooraf het Modelformulier voor herroeping in te vullen. (Klik HIER voor het modelformulier). U kunt ons ook op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar: info@wigany.com. Houd er rekening mee dat u producten moet terugsturen binnen 14 dagen nadat u ons geïnformeerd hebt.

Verwerking van uw retour
Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van het geretourneerde artikel. Als het geretourneerde artikel geaccepteerd is dan volgt de verwerking van uw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die u tijdens de aankoop hebt gebruikt. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort.
De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. De verantwoordelijkheid voor verlies en/of diefstal ligt bij de klant tot het moment dat het pakket bij ons is afgeleverd.

Retourinstructie
1. Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in. 

2. Stop het(de) te retourneren product(en) samen met het retourformulier in een doos en plak deze goed dicht.

3. Lever het pakket in bij een pakketverzender naar uw eigen keus. (Let op! De kosten voor retour zijn voor uw eigen rekening)

4. Bewaar uw track & trace-code goed. Dit is uw bewijs dat u het pakket verzonden hebt.

Nadat wij uw pakket ontvangen hebben en de producten in goede orde ontvangen zijn, sturen wij u een e-mail ter bevestiging. Binnen 5 werkdagen ontvangt u uw betaling retour.