Over ons. Balloërveld

Over mij

Van harte welkom op de website van Wigany Knives!

Wij zijn een jong bedrijf die zich richt op de verkoop van Bushcraft- en Outdoormessen. Daarnaast verkopen wij Keukenmessen en -accessoires. Onze liefde voor messen komt voort uit onze liefde voor Bushcraften en voor Koken.

Wij zijn sinds 1 april 2022 gestart zijn met onze online messenwinkel. Sinds die tijd zijn wij druk bezig om het assortiment steeds verder uit te breiden, zodat u steeds meer keus heeft!
Ons doel is ervoor te zorgen dat wij voor iedere beurs een geschikt mes hebben. Dus zowel in het hogere als het lagere segment en alles daar tussenin.
Wat bij ons op nummer 1 staat: De kwaliteit moet altijd goed zijn! 

Ieder mes dat wij  versturen gaat door onze eigen handen. Zo houden wij grip op de kwaliteit. Wij werken enkel met eigen voorraad en niet met dropshipping.

Binnenkort wordt dit “Over mij” stukje nog verder uitgebreid en aangepast. Ik vind het zelf altijd fijn om te weten wie er achter een webwinkel zit en daar een gezicht bij te hebben. Het lijkt mij dat dit voor u niet anders zal zijn. Daarom, heb ik alvast een kleine introductie gemaakt en een foto van mijzelf geplaatst.

Vriendelijke groet,

Wigbolt Been

Wigbolt Been