Garantie & Reparatie


Is uw product kapot gegaan? Wij helpen u graag met de garantie!

Op items gekocht bij Wigany Knives hebt u standaard 1 jaar garantie na de ontvangst van uw product(en). Is uw product kapot gegaan binnen deze termijn? Dan kunt u een garantieclaim indienen.

U kunt op de volgende manier uw garantieclaim indienen:

1. Stuur een e-mail naar: info@wigany.com en geef aan dat uw product kapot is gegaan. Benoem bij voorkeur het factuurnummer van de bestelling in uw e-mail. (Het factuurnummer kunt u vinden op de factuur in uw account.) Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om te kijken naar een gepaste oplossing.

of

2. Neem contact op met telefoonnummer 0592 – 355444. Wij kijken met u hoe wij tot een gepaste oplossing kunnen komen.

Let op: Wij geven enkel garantie op materiaal- en fabricagefouten. Fout gebruik, mishandeling en geen of slecht onderhoud van een product vallen niet onder de garantie. Slijtage door normaal gebruik valt eveneens niet onder de garantie.

Verwerking van uw garantieclaim
Nadat u de garantieclaim hebt gemeld bij ons kunt u het product naar ons toe sturen. Als wij uw retourzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van het geretourneerde artikel. Als blijkt dat het product overduidelijk kapot is gegaan door een materiaal of fabricagefout dan zullen wij eerst kijken of wij uw product kunnen repareren of vervangen. Indien het exacte product niet meer leverbaar is dan leveren wij graag een vergelijkbaar product. Dit uiteraard in samenspraak met de u.
Soms is het onduidelijk wat de oorzaak van een defect is. In dat geval sturen wij uw product op naar onze leverancier voor de beoordeling. Bij het verwerken van garantiezaken zijn we vaak afhankelijk van de verwerkingstijd bij onze leveranciers. Daarom kan een garantieclaim enige tijd in beslag nemen.


Is het product buiten uw schuld om kapot gegaan en is reparatie of vervanging niet mogelijk, dan krijgt u van ons uw geld terug.

Het geld wordt zoveel mogelijk gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die u tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort.

 

Retouradres voor Garantie en Reparatie:

Wigany Knives
afdeling Retouren
Hofakkers 29
9468 ED Annen